Verlanglijstje Digitale Bronbewerkingen Nederland en België

 

Als jarige mag je natuurlijk ook wat wensen. Of alle wensen in vervulling gaan is een tweede. Een verlanglijstje maken is voor mij altijd lastig, want wat zou ik nou van anderen willen krijgen!
Nee, ik hoef geen vergoeding voor die honderden uren die ik er jaarlijks in stop, want dan kan ik ook wel een paar van die 'vrolijke' banners op de site zetten als aardige inkomstenbron met al die bezoekers. Mailtjes? Nee, eerlijk gezegd krijg ik dagelijks al aardig wat mail. Felicitaties in de nieuwsgroep? Tsja, daarmee worden diegenen die alle berichten als mailtjes binnenkrijgen via Rootsweb weer lastig gevallen. Een koninklijke onderscheiding? Tja, nou je het zo vraagt! Nee hoor, dat hoeft allemaal niet. Er is eigenlijk maar één manier, volledig in de geest van de vijf jaren geleden begonnen site, eigenlijk erg voor de hand liggend:

Als iedereen die af en toe een kijkje neemt op deze site een bewerking maakt en online brengt, dat zou pas een verjaarscadeau zijn! En omdat ik niet al te veel werk wil veroorzaken mag het wat mij betreft ook een bewerking zijn van een bron die thuishoort op een andere site op dit domein geneaknowhow.net: Regelgeving in de Nederlanden. Want ook dit soort bewerkingen geeft een schat aan informatie voor de serieuze genealogisch en historisch onderzoeker. Wel graag even aanmelden bij mij natuurlijk, anders weet ik niet dat er een cadeau voor mij is!

En even voor de duidelijkheid: u hoeft het cadeau wat mij betreft niet speciaal in te pakken, ik neem het zo wel mee .....  

 

Copyright © 2002 Herman de Wit, Maarssen, Nederland


Deze pagina is een onderdeel van Digitale Bronbewerkingen Nederland en België