CURSUS PALEOGRAFIE - Startpagina download

 

De cursus bestaat uit een reeks lessen, die u gezamenlijk kan downloaden via de link onderaan de pagina. Tijdens de installatie worden de bestanden standaard geïnstalleerd in C:\Cursus Paleografie, u kunt desgewenst een andere bestemming kiezen. Na het doorlopen van het installatieprogramma start u de cursus via de snelkoppeling op uw bureaublad. Leest u voordat u begint met de oefeningen even de (technische) informatie door, bereikbaar via de link dit pakket, en de inhoudelijk informatie in de introductie van de cursus, waar u automatisch terechtkomt als u les 1 start. Les 1 vormt de toegang tot de cursus, dit bevat enkele files waarmee u de navigatie tussen de verschillende onderdelen van de cursus regelt.

De lessen zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik. Verspreiding van (een deel van) de cursus is niet toegestaan.

Onderstaande lijst bevat een overzicht van de 15 lessen, georganiseerd in drie blokken:

 

x BLOK I - Zeventiende- tot en met de negentiende eeuwse teksten
x BLOK II - Zeventiende eeuwse teksten
x BLOK III - Zestiende eeuwse teksten
download het installatieprogramma

 Indien u problemen ondervindt bij het installeren van de cursus kunt u de bestanden ook binnenhalen via deze link [ZIP].
Unzip het bestand en sla het op in de map "Cursus Paleografie". Door te dubbelklikken op het bestand "Start" start de cursus op.


Graag bericht naar beheer@geneaknowhow.net als beide mogelijkheden niet tot het gewenste resultaat leiden.


Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.