GENEASCRIPT
 

Bewerkingen van Genealogische Bronnen

  

 

 

 
EEN BEWERKING LATEN PLAATSEN
 

Als u een bewerking heeft gemaakt, waarvan het beeldmateriaal niet op het Geneaknowhow staat (geneaknowhow.net/vpnd) dan is er de mogelijkheid om deze bewerking aan te bieden ter publicatie via GeneaScript. Als u de bewerking op een eigen website heeft geplaatst dan is dat uiteraard niet nodig. Dan volstaat een bericht aan de beheerders van Digitale Bronbewerkingen Nederland en BelgiĆ«, zodat hier een link wordt geplaatst die verwijst naar die bronbewerking op uw eigen website. 

Als wij een bronbewerking van u plaatsen, dan gaan wij er van uit dat u zelf die bewerking heeft gemaakt en dat u daarmee gerechtigd bent om ons toestemming te geven om deze bewerking te publiceren op Geneaknowhow. Wij vragen u daarom om uw naam in uw bestand te vermelden en daarbij in dit bestand ook aan te geven dat u als maker van de bewerking (de Stichting) Geneaknowhow toestemming geeft om uw bestand te publiceren op haar domein (Geneaknowhow.net). Geef uiteraard ook aan waar de bron precies is te vinden waarvan u de bewerking heeft gemaakt.
De noodzaak om bewerkingen om te zetten naar webpagina's is niet aanwezig, dus u kunt uw bewerking het best aanleveren in een formaat dat door velen makkelijk is te bekijken, zoals .doc (tekstverwerker Word), .xls (spreadsheet Escel) of .pdf (Acrobat).

U kunt het bestand verzenden naar het e-mailadres (hier als plaatje weergegeven):

Mocht u veel of zeer grote bestanden hebben, neemt u dan s.v.p. vooraf contact op om te bespreken hoe de bestanden het best naar ons gestuurd kunnen worden.

Mocht u zelf een bewerking willen gaan maken, dan zijn misschien tips voor het maken ervan handig, die in de handleiding staan op onze website Van Papier Naar Digitaal.

terug naar het menu